Product pagina Thermogroup centrale verwarming - Electrische centraleverwarming

+31 6 2809 8418
IGE Groothandel B.V.
Bijsterhuizenstraat 10 E
6641 KL Beuningen
Info@electrische-centraleverwarming.nl
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Product pagina Thermogroup centrale verwarming

Producten
Bestrijding van vooroordelen
Elektriciteit heeft vaak een slechte reputatie: vervuilend, te duur … Argumenten die nergens op slaan omdat:

   • De prijzen van fossiele brandstoffen stijgen constant (gas, olie voor huishoudelijke brandstof …). De kosten van gas bijvoorbeeld zijn in sommige regio’s tussen 2003 en 2019 met 3 vermenigvuldigd. Het is ook even duur of zelfs duurder dan elektriciteit.
   • Het jaarlijkse onderhoud van producten zoals gas ketel, hout of olie is duur.
   • Elektriciteit kan zelf worden verbruikt: afhankelijk van uw huis, kunt u ervoor kiezen om uw elektriciteit geheel of gedeeltelijk zelf te produceren. Bovendien zijn er nu veel groene stroomcontracten om hernieuwbare energie te verbruiken en voor het milieu te zorgen.
   • Velen houden geen rekening met de isolatie van het huis: een slecht geïsoleerde woning zal noodzakelijkerwijs veel elektriciteit verbruiken, wat de hoge rekening verklaart. Dit is een van de redenen waarom we bij ThermoGroup het belang van isolatie van uw huis benadrukken: er bestaan ​​veel hulpmiddelen, aarzel niet om te informeren. Een goed geïsoleerd huis, en verwarmd door een elektrische CV-ketel, is de garantie voor een gezond en duurzaam systeem.


Efficiëntie van een ketel gedurende 10 jaar: elektriciteit bovenaan
Veel consumenten vergeten dat de prestaties van een ketel worden berekend op basis van verschillende criteria, namelijk de aankoopprijs, maar ook de exploitatiekosten. Laten we enkele voorbeelden nemen.

 1. De olieketel: het kost ongeveer 1 euro per liter en 14 cent per kW om te verwarmen. Voor een huis dat 10.000 kw verbruikt, is het ongeveer 1 400 € / jaar verwarming. Hieraan moeten het onderhoud van de ketel (150/200 €) en de aanschafkosten van de ketel van 5.000 tot 10.000 € worden toegevoegd.
 2. De gas ketel: gemiddeld ongeveer 12 cent per kW (iets lager dan stookolie), brengt de gas ketel ook soortgelijke onderhouds- en aanschafkosten met zich mee (ongeveer 6.000 euro voor het product).
 3. De warmtepomp: hoewel hij half zoveel elektriciteit verbruikt, kan de warmtepomp een oneconomische keuze blijken als de kosten in verband met de werking ervan worden bekeken. Beginnend met het jaarlijkse onderhoud (200 €), de onderhouds- en reparatiekosten (100 €), de elektriciteitskosten om het apparaat te bedienen … In totaal vereisen alleen de onderhoudskosten minimaal 400 € per jaar

In tegenstelling tot andere verwarmingsoplossingen is de elektrische CV-ketel een van de minst dure om te kopen, voor een opbrengst van bijna 100%. Het vereist geen onderhoud en kan eenvoudig worden geïnstalleerd of gewijzigd.
Op de lange termijn is de elektrische CV-ketel het apparaat met de beste efficiëntie.
Dit is de reden waarom veel mensen terugkeren naar de elektrische CV-ketel naast het maken van de gemakkelijkste keuze, maken ze de keuze voor een verwarmingssysteem in de loop van de tijd rendabel en dat brengt een aanzienlijk verwarmingscomfort met zich mee.
ThermoGroup Ben  waarom ?

De Ben is een elektrisch CV-ketel die eenvoudig in uw verwarmingsnetwerk kan worden geïnstallenerd en geïntegreerd. Dit product voldoet aan de Europese norm die elektrische installaties in woohuizen regelt. De aanschafkosten zijn veel lager dan die van de meeste producten die op de markt worden verkocht. Maar bovendien is het de garantie tegen  veroudering, omdat u de keuze maakt voor een ​​ketel welke gedurende vele jaren kan  functioneren.
De reden? De Ben elektrische CV-ketel van ThermoGroup heeft na genoeg geen elektronica. De onderdelen waaruit het product is samengesteld en die mogelijk moeten worden vervangen biij storingen zijn eenvoudig te vervangen . Echter uw toestel is gegarandeerd voor jaren en is een  elektrische CV-ketel die u vele winters zal vergezellen.
Houd er ten slotte rekening mee dat ThermoGroup-producten en accessoires overal in Europa beschikbaar zijn voor snelle levering.

Levensduur van een ketel:

De keuze van een elektrische ketel moet u zorgvuldig overwegen. Het kiezen van een kwaliteitsproduct is in feite de garantie voor een krachtig en duurzaam verwarmingssysteem waarmee u energie kunt besparen. Het kiezen van het goede merk is daarom belangrijk: apparaten zoals de Ben is een  hoogwaardige apparaat, de componenten zijn duurzaam en zorgen voor een lange levensduur van uw ketel.

IGE Groothandel B.V.
KVK 60627735
Tax NL 8539 89 497
NL88INGB0006589974
Electrische Centrale Verwarming is een handelsnaam van IGE Groothandel B.V.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu